28 Mayıs 2012 Pazartesi

Saç ve Yüz Modelleri






Saç ve Yüz Modelleri oyunu MOUSE ile oynanıyor.Oyunda dilediğiniz gibi saç modeli,rengini,yüz ifadelerinden istediğinizi seçebilirsiniz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Saç ve Yüz Modelleri



Barbie Bulmaca 3






Barbie bulmaca oyunlarımıza devam ediyoruz. Yanda bulunan sutun içindeki zaman dolmadan, Barbie bebeği hatasız bulmaya çalışıyoruz. Bol şanslar dileriz.





Barbie Bulmaca 3



25 Mayıs 2012 Cuma

Mumya Kız Giydir






Mumya kız giydir oyununda çok eğleneceğinize eminiz. Özellikle kızların çok hoşuna gideceği oyunumuzda yapmanız gereken kızın kıyafetlerini en iyi biçimde ayarlayıp aksesuarlarlada kızı güzelleştirmek olacaktır. Bu eğlenceli oyunda mouse yardımı ile nesneleri hareket ettirirken Play butonuna basarak oyuna başlayacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Mumya Kız Giydir



24 Mayıs 2012 Perşembe

Yuvarlanan Kuş






Yuvarlanan kuş oyununda kuş bulunduğu yerden hiç memnun değil ve heyecan arıyor. Bu nedenle oyuna sizinde dahil olup onu yönlendirmenizi istiyor. Eğlence dolu oyundaki amacınız onu yerinden kaldırarak yuvarlanarak engelli yollarda en yüksek puanı almasını sağlamaktır. Bunu yaparken kontrolleriniz için klavyedeki yön tuşlarını kullanmanız gerekicek. Oyun yüklendikten sonra ise Play butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlar. İyi eğlenceler dileriz..





Yuvarlanan Kuş



Yakışıklı Çocuk






Yakşıklı gencimizi MOUSE yardımıyla bu yazın son modası giysilerden seçimler yaparak giydiriyoruz.





Yakışıklı Çocuk



23 Mayıs 2012 Çarşamba

Mafya Arabası






Bu oyundaki amaç yoldaki engellere çarpmadan para torbalarını toplamak. Oyunda uçakla arabanıza bomba atacaklar onlardan kaçın bunun dışında yoldaki polislere, arabalara ve koyunlara çarpmayın. Arabanız zarar almadan en yüksek bölüme geçin. Oyunda ilerledikçe bölümler kendiliğinden geçiliyor. Oyun yüklendikten sonra Click Here To Start ( buraya tıklarak oyunu başlatın) bölümüne tıklayın. Oyunu başlatın ve yön tuşlarıyla arabaya hakim olun. İyi eğlenceler





Mafya Arabası



21 Mayıs 2012 Pazartesi

Ateşi Yak






Mağara adamı ateşi icat etti ve  şimdide havayı aydınlatmak için bütün ateşleri yakmak istiyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Sınırlı sayıda ateşiniz olduğu için mouse ile hızını ayarlayıp ateşi meşalelere fırlatıp,meşaleleri yakmaya ve diğer bölüme geçmeye çalışıyoruz.





Ateşi Yak



Hediye Kutuları






Oyuna PLAY yazısına tıkladıktan sonra sol köşeden kızımızı giydirmek için seçimlerimizi yapıyoruz ve START yazısına tıklayarak oyuna başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda yolda duran hediye kutularını alıyoruz ve dşürmeden taşıyıp bir sonraki bölüme geçmeye çalışıyoruz.Düşürmemek için size okla gösterilen yöne doğru gidin ve hediye kutularını düşürmeden taşımaya çalışın.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Hediye Kutuları



20 Mayıs 2012 Pazar

Pizzacı Çocuk






Pizzacı çocuk ile İtalya nehirlerinde pizza servisi çekiyorsunuz. Bu oyun yön tuşları ile oynanmaktadır. Ayrıca pizzaları "Space" tuşu ile müşteriye yollayabiliyorsunuz. İyi eğlenceler dileriz.





Pizzacı Çocuk



Çatıdan Kaç






Çatıda sıkışıp kalan adama yardımcı olmanız gerekmektedir. Oyunda işinize yaracak aletleri bulup zekanızı kullanarak onların çıkışınıza yardımcı olmasını sağlamalsınız. Oyunda mouse kullanarak çıkış yolunu bulabilir ve oyuna hakim olabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Starti(başla) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler...





Çatıdan Kaç



9 Mayıs 2012 Çarşamba

Winx Kabakları Vurma






Winx Kabakları Vurma oyununda güzel kızın hiç durmadan gelen kabakları yoketmesini sağlıyoruz. Oyun klavye yön tuşları ve boşluk tuşuyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Kabakları Vurma



Winx Flora Giydirme






Winx Flora Giydirme oyununda güzel winx karakteri Florayı en güzel kıyafetlerle giydiriyoruz. Oyun mouse aracılığıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Flora Giydirme



Winx Stella Giydirme






Winx Stella Giydirme oyununda Winx kahramanlarından Stella\'yı en güzel kıyafetlerle giydiriyoruz. Oyun mouse aracılığıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Stella Giydirme



Winx Yapboz






Winx Yapboz oyununda winx kızların parçalarını birleştirerek resmi aktif etmeniz gerekiyor. Oyun mouse aracılığıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Yapboz



Winx Balon Saldırısı






Winx Balon Saldırısı oyununda amacımız Winx\'in balon saldırısı yaparak yaratıkları yoketmesini sağlamak. Oyun mouse aracılığıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Balon Saldırısı



Winx Yaratıkları Yoketme






Winx Yaratıkları Yoketme oyununda amacımız Winx kızlardan birini seçerek orta aşağıda bulunan enerji seviyesine göre atış yapıp yaratığı yoketmek. Oyun mouse aracılığıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Yaratıkları Yoketme



Winx Bisiklet Yarışı






Winx Bisiklet Yarışı oyununda amacımız Winx karakterimizin bisikletle engelleri geçerek finale ulaşmasını sağlamak. Oyun klavye yön tuşlarıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Bisiklet Yarışı



Winx Giysi Giydirme






Winx Giysi Giydirme oyununda amacımız winx adlı karakterlerimizden birini seçerek onun giysilerini en güzel renklerle giydirmek. Oyunu mouse aracılığıyla oynanmakta. İyi eğlenceler.





Winx Giysi Giydirme



Winx Fark Bulma






Winx Fark Bulma oyununda amacımız resimler arasındaki farkı mouse aracılığıyla bulup işaretlemek. İyi eğlenceler.





Winx Fark Bulma



Winx Uçuş Uzmanı






Winx Uçuş Uzmanı, WINX YÇUŞ EĞİTİMİ oyununda sihir seviyenizi uçarken topladığınız çiçekler ile koruyacak ve artıracaksınız. Kötü adamlara, çalılara ve ağaçlara dokunmamaya özen gösterin.





Winx Uçuş Uzmanı



Winx Musa Giydirme






Winx Musa Giydirme, Winxler yakında sinemelarda sinema filmleri ile karşınızda olacak. Bu oyunda Winx kızı MUSA giydireceksiniz. Oyunu mouse ile oynayabilirsiniz.





Winx Musa Giydirme



Winx Makyaj Takımı






Winx Makyaj Takımı, Bu makyaj yapma oyunununda başlangıçta seçeceğinizi mankenin istediğiniz makyaj malzemelerini kullanarak süsleyeceksiniz. Oyunu MOUSE ile kolaylıkla oynayabilirsiniz.





Winx Makyaj Takımı



Winx Dolabı






Winx Dolabı, winxin gardrobu oyununda seçeceğiniz güzel winx kızına gardrobunda beğeneceğiniz elbiseleri deneyebilirsiniz. Diğer winx oyunları için aram kutusunu kullanabilirsiniz.





Winx Dolabı



Winx Çiçek Topla






Winx Çiçek Topla, Minik pericik Winx büyülü ormanda çiçek toplamaya çalışıyor, yardım etmek ister misiniz? Oyun yüklendikten sonra PLAY butonuna basın, Mouse unuz yardımıyla Winx i yönlendirip ağaçlara ve dev yaratıklara dokunmadan büyülü ormanın çiçeklerini toplayın. İyi eğlenceler.





Winx Çiçek Topla



Winx Boya






Winx Boya, En sevilen karakterlerden olan winx kızını istediğiniz gibi boyayıp eğlenin. Oyunu oynamak için MOUSE kullanın.





Winx Boya