29 Haziran 2012 Cuma

Pedikür






Pedikür oyunu kız oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda öncelikle SOL KÖŞEDEKİ BUTONLARLA ayakları yıkıyoruz,duruluyoruz,temizliyoruz.Daha sonra NEXT yazısına tıklayıp oje ve takı seçimleri yapıp FINISH  yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Pedikür



25 Haziran 2012 Pazartesi

İstanbulu Fethet






İstanbul fethet oyunu Fatih sultan mehmetin istanbulu fethetme çabasını anlatan oyundur. Düşman gemilerini batırmak için bir topçuyu yönlendireceksiniz. Topçunun gemilere özel yaptırılan topları atmasını sağlayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra POyna butonuna basıp oyuna başlayın. Daha sonra klavyede bulunan yön ve Space tuşlarının yardımı ile oyundaki kontrollerinizi sağlayabilirsiniz.





İstanbulu Fethet



22 Haziran 2012 Cuma

Ben 10 Dx Ball






Ben 10 şimdide klasikleşmiş dx ball oyunu oynuyor. Nesneleri yok etmek için yeşil topu düşürmeden hareket ettirmesi gerekli. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. Kontrolleriniz için sadece mouse kullanmanız yeterli olacaktır. Bu zevkli oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Ben 10 Dx Ball



21 Haziran 2012 Perşembe

Sonbahar Mağazası






Sonbahar kıyafetleri satan mağazamıza gelen müşterinin yanına gidiyoruz ve hangi tür kıyafet ve hangi renkte istediğini soruyoruz ve müşterimizin gösterdiği renk ve şekildeki kıyafeti alıp müşteriye veriyoruz.Müşteri daha sonra kasaya gidip para ödemek istediğinde müşteriye MOUSE ile tıklıyoruz ve parasını ödeyip mağazamızdan ayrılıyor.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Sonbahar Mağazası



Büyük Kötü Robotlar






Büyük kötü robotlar oyununda nişancılık becerinizi geliştirerek oyunda robotun gelmesini engelliyorsunuz. Bunun için yapmanız gereken amacınız ise en büyük robotun kafasında olan düğmelere veya ışıklara taş atmak bu sayede onlarda diğer robotların gelmesini engelleyecek. Oyunda nişan almak için Mouse kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Start Game(oyuna başla) butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Büyük Kötü Robotlar



Japon Kız Giydirme






Uzakdoğunun değişik gizemli kıyafetleriyle bir japon kızı giydirmek sizi çok eğlendirecek. Oyun yüklendikten sonra kendiliğinden açılmaktadır. Çok seçenekli rengarenk japon kıyafetlerini farklı saç tasarımlarıyla ve aksesuarlarla kombine edebilirsiniz. Tamamen kendi zevkinize göre oynayabileceğiniz bu oyun mouse yardımıyla oynanmaktadır. Gizemli dakikalar...





Japon Kız Giydirme



Düğün Makyajı






Evlenecek olan kızımıza en güzel makyajı yapıp gelinliklerinden seçimler yapıyoruz.





Düğün Makyajı



20 Haziran 2012 Çarşamba

2 kişilik futbol






2 kişilik futbol OYUNUOYNA.COM sitemizin sizlere sunduğu bir futbol oyunudur. Oyun tek kişi ile oynanmamaktadır. İlk oyuncu A,S,D,W tuşları ile diğer oyuncu YÖN tuşları ile futbolcusunu ve kalecisini kontrol etmektedir. Kaleci ve oyuncuyu aynı anda hareket ettirdiğiniz için daha dikkatli olmalısınız. Topa vurmak için açıyı iyi ayarlamalısınız. Topun gideceği yönü, topa dokunuş açınız belirlemektedir. Zaman kısıtlaması yoktur ve bir sayı belirleyebilir, o sayıya ilk ulaşan da kazanmış olur. İyi eğlenceler.





2 kişilik futbol



18 Haziran 2012 Pazartesi

İyi Dostlar






Birbiriyle çok iyi geçinen çok yakın iki dostu MOUSE yardmıyla giydiriyoruz ve süslüyoruz.





İyi Dostlar



Süs Köpeği






Minik köpeğin yardımınıza ihtiyacı var. Hem güzel kıyafetleri hemde değerli aksesuarla onu süslü bir hale sokun. Mouse ile oynanan oyunda kıyafetleri köpeğin üstüne taşımak yeterli. İyi eğlenceler





Süs Köpeği



Yolda Kalan Adam






Oyunda gördüğünüz kişi benzini bitince karlı dağda mahsur kalmıştır. Ona gerekli olan araç ve gereci bulmak size düşüyor. Oyun MOUSE ile oynanıyor. İyi eğlenceler





Yolda Kalan Adam



17 Haziran 2012 Pazar

Kurbağa Farkları






Kurbağa farkları oyunu görsel duyularınızı geliştirecek bir oyundur. Size kurbağanın resimleri arasındaki farkları bulabilmeniz için iki resim veriliyor. Bu farklı en kısa sürede bulacak ve oyunda başarılı olacaksınız. Oyunun kontrolleride çok kolay.Sadece mouse yardımı ile farkları bulabiliyorsunuz. Play butonuna basarak ise oyuna başlamış olacaksınız. İyi eğlenceler dileriz..





Kurbağa Farkları



16 Haziran 2012 Cumartesi

Dans Kulübü






Dans Kulübündeki kızımızı giydirip sahneye çıkartıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.





Dans Kulübü



Sonic Hız Macerası






Sonic Hız Macerası oyununda sonic hızıyla ortalığı kasıp kavurmuş. Oyunda ise bu maceraya ortak olacaksınız. Onu en iyi şekilde yönlendirmeli ve altınları toplamasını sağlamalısınız. Oyunda bunu yaparken klavyede bulunan yön tuşlarını ve Space butonuna basmanız gereklidir. Oyun yüklendikten sonra Start Game butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Sonic Hız Macerası



Sindy Ayna Karşısında






Aynanın karşısına geçen Siny için hem makyaj yapıyoruz hem de giysilerini seçiyoruz. Sindy sizin dizayn ettiğiniz şekilde güzelleşiyor.





Sindy Ayna Karşısında



15 Haziran 2012 Cuma

Değişik Zuma






Zuma oyunlarından bir tanesi olan korsan zuma oyununda yapmanız gereken aynı renkte topları patlatmak. 3ve 3 ten fazla yan yana olan toplar patlayabilirken oyunda mouse ile hakimiyet kurabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start(başla) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Değişik Zuma



Maskeli Balo 2






Maskeli Balo 2 oyunu giydirme oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda maskeli baloya kızımızı kategorilerden seçimler yaparak hazırlıyoruz ve DONE yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Maskeli Balo 2



Erkek Peri






Erkek Peri oyununda size verilecek olan karakter bir peri ve erkek. Bu perinin amacı ise ona ait olan motorunu engebeli yollarda hareket ettirmeye çalışmak. sizde ona bu konuda yardımcı olmalısınız. Motoru dengede tutmaya çalışacak ve onun kontrollerini en iyi biçimde sağlayacaksınız. Yön tuşlarını kullanarak kontrolleri sağlayabilirsiniz. Play butonuna basmanız durumunda ise oyun açılmış olur. İyi eğlenceler dileriz...





Erkek Peri



14 Haziran 2012 Perşembe

Akrobatik Kızlar






Akrobatik kızlar oyununda sirkte çalışan iki güzel kız onları süslemeniz için bekliyor. Uyumlu kıyafetleri giydirip onları daha cazip hale getirin. Oyunumuz sadece mouse yardımı ile oynanıyor. Sağ ve sol tarafta bulunan paneller sizin işinize yarayacaktır. Kendiliğinden açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Akrobatik Kızlar



Mekanik Komando






Mekanik Komando oyunu savaş oyunları kategorisinde bulunan en iyi oyunlardan biridir. Görsellik bakımından fazla iyi olmasada oyunun işleyişi, amacı ve kontrolleri çok iyidir. Yapmanız gereken size zarar gelmeden karşınızdaki tankları ve askerleri yok etmektir. Bunları yapabilmeniz için sadece mouse kullanmanız yeterlidir. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Mekanik Komando



Advantura Magic






Oyunuda yapmanız gereken amacınız sihirli iki anne babaya sahip olan gence yardımcı olmalısınız. Bunu yaparken yıldız sopalarını toplamanız gerekli. Bu sırada bazı canavarlar ve engeller sizi zorlayacaktır. Klavyede bulunan yön tuşlarını ve Space butonunu kullanarak hareket edebilir ve zıplayabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Jugor butonuna basın ve oyunu oynayın. İyi eğlenceler dileriz..





Advantura Magic



13 Haziran 2012 Çarşamba

Yaz Şampiyonaları






Yaz şampiyonaları oyununda sizin yapmanız gereken rakiplerinizden önce bitiş noktasına gelerek birincilik kazanıp şampiyon olmak. Bunun için hızlı koşmalısınız. Oyunda hızlı koşmanız icin Space ve Sağ yön tuşuna basmanız yeterli olacaktır. Oyun yüklendikten sonra herhangi bir yere tıklamanız oyunu başlatacaktır. İyi eğlenceler dileriz...





Yaz Şampiyonaları



12 Haziran 2012 Salı

Barbie Dünya Modaları






"Barbie Dünya Modaları" oyununda amacınız Barbie ve kız arkadaşlarıyla ülkelerden ülkeleri gezmek ve çekildikleri iki fotoğraf arasındaki farklı bulmaktır.Oyunu başlatmak için yüklenmesinin artından sırasıyla "Play,Play,Go" butonlarına tıklayınız.Barbie ve arkadaşları uçakla gezerken hangi ülkeye gitmelerini siz seçeceksiniz.Daha sonra uça oraya doğru yol alır ve iner.Daha sonra da sizlere gösterilen iki fotoğrafın arasındaki farkı bulmak için sağdaki fotoğrafın üzerinde yazan "Click Here" yazan yere tıklayıp farkları bulmaya başlayabilirsiniz.İyi eğlenceler...





Barbie Dünya Modaları



11 Haziran 2012 Pazartesi

Çocuk Odası Modası






Çocuk Odası Modası oyunu dekorasyon oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile ynanıyor.Son moda çocuk odası hazırlamak için öncelikle eski eşyaları çöpe atıyoruz.Bunun için odadaki eşyaları alıp ekranın altında bulunan çöp kovasına herşeyi atıyoruz.Daha sonra duvardaki resimleri, boyaları silmek için boya yapmaya başlıyoruz.Oda temizlendikten sonra NEXT yazısına tıklayıp çocuk odası için yeni eşyalar seçiyoruz.Size verilen 5 kategori içindeki yeni çocuk odası eşyalarından seçimlerimizi yapıp OK yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Çocuk Odası Modası



10 Haziran 2012 Pazar

Şirin Kız






Oyuna PLAY yazısına tıklayarak başlıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.En güzel kıyafetleri şirin kızımıza giydiriyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Şirin Kız