31 Ağustos 2012 Cuma

Korsan Gemisi Oyunu






Korsan gemisi oyununda korsanlar altın dolu gemileri ve adaları yağmalamaya çalışıyorlar. Sizde korsanlarla beraber kontrollerinizi sağlıyorsunuz. Oyunumuzda kontrolleri sağlamanız için yön tuşlarının ve space butonunu kullanacaksınız. Ateş ederken 3 tane silahınız var. Onları sağ alt kısımda bulabilirsiniz. Play ve next butonlarına basarak oyunumuza başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Korsan Gemisi Oyunu



29 Ağustos 2012 Çarşamba

Gazeteci Çocuk Oyunu






Play tıkla. Start tıkla. Gazeteleri topla ve space tuşu ile gazeteyi atan maymunu vurmaya çalış.. Tekrar oynamak için Play Again e tıkla..





Gazeteci Çocuk Oyunu



Dünya Kupası Beyzbolu Oyunu






Dünya kupası için beyzbol oynayan takımların içinde yarısacaksınız. Sizin göreviniz ise size gelen toplara vurmak ve arkanızda bulunan cubukların zarar görmemesini sağlamak. Oyunda klavyedeki yön tuşlarını kullanarak topa vurabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Start New Game(yeni oyuna başla) butonuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Dünya Kupası Beyzbolu Oyunu



27 Ağustos 2012 Pazartesi

Yılbaşı Kamyonu Park Et Oyunu






Yılbaşı kamyonu park et oyununda size içi hediyeler ile dolu bir kamyon veriliyor. Bu kamyonu park edilmesi gereken yere park etmekte sizin göreviniz. Aracı hiç bir yere çarptırmadan hareket etmelisiniz. Klavyede bulunan yön tuşlarını kullanarak kontrolleri sağlayabilirsiniz. New game butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Yılbaşı Kamyonu Park Et Oyunu



Döner Platform Dx Ball Oyunu






Dx ball oyunlarından bir yenisini daha ekliyoruz. Oyun diğer dx ball oyunlarından biraz farklı çünkü burdaki platformunuz yuvarlak. Oyunda topunuzu tabletinizin olduğu kara delikten aşağı düsmemesi gerekiyor. Bunun için çabalamalısınız. Oyunda mouse ile tabletinize hakim olabilirsiniz ve oyunu başlatmak için Play(oyna) butonuna basmanız gerekmekte. İyi eğlenceler dileriz....





Döner Platform Dx Ball Oyunu



Boyama

Flash oyunların popüleritesinin attığı şu günlerde çocuklarımız bilgisayar başında saatlerce zaman geçiriyor ve oyun oynuyor. Çocuklarımızın yeteneklerini geliştirecek ve yaratıcılıklarını etkileyecek boyama oyunları sitesi olaran boyamaoyna.net'i tavsiye ediyoruz. En güzel boyama oyunlarının yer aldığı sitede Caillou Boyama, Pepee Boyama gibi bir çok güzel oyun sizleri bekliyor. Sizlerde çocuklarınızın gelişimine fayda sağlamak istiyorsanız siteyi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

26 Ağustos 2012 Pazar

Cadde Koşusu Oyunu






Cadde koşusu oyununda şapkalı çocuk engellerle dolu yolda koşmak istiyor. Bunu yapması için ona yardım etmelisiniz. Önündeki engellerden kaçabilemesi için onu yönlendirin ve Milk yazısı olan bütün nesneleri alın. Klavyede bulunan yön tuşları karakterin hareket etmesini sağlarken, Space butonu zıplamasını sağlayacaktır. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basmanız oyunun açılmasını sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Cadde Koşusu Oyunu



25 Ağustos 2012 Cumartesi

Bayan Pembe Oyunu






 Pembeyi çok seven kızımıza dolabındaki pembe ve tonları renklerdeki giysilerinden seçimler yapıp MOUSE yardımıyla giydiriyoruz.





Bayan Pembe Oyunu



24 Ağustos 2012 Cuma

Ninja Oyunları

Oyunlar ve Oyunların Gelişimi
Bilgisayar oyunları ve oyun konsollarıyla tanışmam dokuz on yaşlarında oldu. İlk bilgisayar oyununu oynadığımdaki şaşkınlığım hala tazedir. Ailemle yaşadığımız şehrin merkezine alışverişe gitmiştik, internet kafeler henüz her yeri sarmadığından nadir birkaç noktada bulunuyorlardı. Çok uçuk fiyatlardaydı kişisel bilgisayarlar bu yüzden de her ailenin satın alması mümkün değildi. İlk oynadığım bilgisayar oyunu araba yarışıydı. Arabalar öyle gerçekçi ve renkler öyle ilgi çekiydi ki tam anlamıyla büyülenmiştim. Klavyenin yön tuşlarından kullanılacaktı araba ama nasıl? Bana öyle yapancıydı ki o dört yön tuşu. İnternet cafenin elemanı haliyle hiçbir şey bilmediğimden başımda durup oyunu açtı, yarışta takdir edersiniz ki hiçbir derece elde edemedim. Ama inanın hala ilk günkü gibi taze o dakikalar. Ailemle birlikte olduğum için çok uzun da sürmedi belki de bu yüzden hala tadı damağımda… Bildiğiniz üzere artık her yerde var internet kafe ve oyun salonları. Çocukluğum da iz bırakan başka bir oyun tipi de Ninja oyunları oldu.
Tabi ki felsefesi ya da kuruluş amacı beni ilgilendirmiyordu Ninjaların. Ama kıyafetleri kullandıkları kılıçlar, her yana tırmanmaları beni mest etti Ninja filmlerinden kaynaklı. O dönem bir çocuğun en büyük hayaliydi herhalde internet kafede ya da oyun salonunda çalışmak ve benim için bu hayal gerçek olmuştu. Kuzenim içinde bilgisayarlar oyun konsolları ve dolap atariler bulunduran bir iş kurdu yaşadığım yerde. Tahmin edersiniz ki beni de yanına yardımcı olarak aldı. En büyük hayalim gerçekleşmişti. Ufak tefek getir götür işlerinden vakit buldukça Ninja oyunlarına koşuyordum hemen.
O güzel günler çabuk geçti bilgisayar ve oyun konsolları her eve girdi artık. Ama bende değişmeyen bir şeyler var, Ninja tutkum devam ediyor. İnternet üzerinden Ninja oyunları oynuyorum hala. Size de bu oyunlardan oynayabileceğiniz harika bir site paylaşıyorum. Tıklayın. http://www.ninjaoyunlari.tv.tr

23 Ağustos 2012 Perşembe

Varil Devirme Oyunu






Varil devirme oyununda yapmanız gereken varilin gitmesi gereken yere yollamak olacak. Ama bunun için çeşitli nesneler kullanmanız gerekli. Oyun play butonuna basarak açılmaktadır. Zekanızı kullanarak en iyi biçimde varili deliğe götürün. Nesneleri yerleştirirken kontrollerinizi iyi sağlamak zorundasınız. Bu eğlenceli oyunda mouse yardımı alarak kontrollerinizi sağlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Varil Devirme Oyunu



22 Ağustos 2012 Çarşamba

Meyve Şehri Oyunu






Meyve şehri oyununda meyvelerden yapılmış evlerin şehrine konuk olacaksınız. Oyunda şehri siz düzenleyecek ve yollarından evlerine kadar siz yerleştireceksiniz. Oyunda size iki adet menü verilecek ve bu menülerden her türlü işlemi yapabileceksiniz. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. Mouse yardımı ile oyunda başarı kazanabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Meyve Şehri Oyunu



19 Ağustos 2012 Pazar

Araba Partisi Oyunu






PLAY Tıkla . Sağ alttaki Okun gösterdiği yöne git ve arabalı diğer arkadaşarını bulup onlarıda partinin olduğu yere götür. Yollardaki çivi, yağ birinkintisi ve rüzgar gibi engellere takılma.





Araba Partisi Oyunu



Cin Ali Kavga Oyunu






Çizilen kağıtlardan can bulan cin ali çok hırslı. Ana saldıran bir kaç düşmanı ile dövüşüp onları yok etmeyi düşünüyor. Cin aliye destekçi olup karşısındaki rakipleri yerle bir etmesini sağlayın. Bunu yaparkende zarar almamaya dikkat edin. Sadece Play butonuna basarak açılan oyunda cin aliyi hareket ettirmek için yön tuşlarını kullanacaksınız. Karakterin saldırması ve özel güçlerini kullanması için W,E,R butonlarını, tekme ve yumruk gibi hareketlerle saldırması için ise A,S,D tuşlarını kullanacaksınız. Hepinize bol şans dileriz.. OYUNUOYNA.COM





Cin Ali Kavga Oyunu



18 Ağustos 2012 Cumartesi

Advantura Magic Oyunu






Oyunuda yapmanız gereken amacınız sihirli iki anne babaya sahip olan gence yardımcı olmalısınız. Bunu yaparken yıldız sopalarını toplamanız gerekli. Bu sırada bazı canavarlar ve engeller sizi zorlayacaktır. Klavyede bulunan yön tuşlarını ve Space butonunu kullanarak hareket edebilir ve zıplayabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra Jugor butonuna basın ve oyunu oynayın. İyi eğlenceler dileriz..





Advantura Magic Oyunu



15 Ağustos 2012 Çarşamba

Ramazan Sözcükleri Oyunu






Ramazan sözcükleri oyununda dinimiz ve ramazan ile ilgili sözcükleri bulmacadan bulmaya çalışacaksınız. Kelimeleriniz sol tarafta yazılıdır. Mouse yardımı ile harfleri teker teker tutup sözcükleri tamamlayabilirsiniz. Sürenizin olduğunu unutmamalısınız. Oyun yüklendikten sonra Başla butonuna basıp oyunu oynayın. İyi eğlenceler dileriz..





Ramazan Sözcükleri Oyunu



13 Ağustos 2012 Pazartesi

Komedi Dükkanı Oyunu






Game.Gen.TR de sizler için en güzel ve en yeni oyunları yayınlamaya devam ediyor.TRT1 de severek izlediğimiz komedi dükkanının çok güzel ve komik sahnesini yapboz haline getirdik.Yapbozumuzu en kısa zamanda bitirmeye çalışacağız.Herkese iyi eğlenceler.





Komedi Dükkanı Oyunu



Kamerada Uçak Avlama Oyunu






Kamerada güzel ve modern şehrinize gelen savaş uçakları var. Onları elinizle ittirmeli ve şehrinizin kahramanı olmalısınız. Kamera oyunları arasında en eğlenceli oyunlardan biri olan uçak avlama oyununda kameraya sahip olmanız gerekmektedir. Play(oyna) butonuna basarak oyuna giriş yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Kamerada Uçak Avlama Oyunu



Para Topla Oyunu






Sevdiği kıza evlenme teklifi eden genç kız tarafından yüzüğün küçük olması nedeniyle reddediliyor. Sizde daha büyük yüzük olabilmesi için gence yardımcı olacaksınız. Oyunda bunu yapabilmeniz için insanların üzerinden zıplayarak ilerlemeniz gerekli. Yukarı yön tuşunu ve Space butonunu kullanarak oyundaki kontrolleri sağlayabilirsiniz. Oyun yüklendikten sonra herhangi bir yere tıklayarak oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Para Topla Oyunu



12 Ağustos 2012 Pazar

Uçak Savaşı Oyunu






CLİCK TO PLAY butonuna tıklayarak savaş oyunumuza başlayalım. Etrafınızı saran düşman uçaklarını mouse ile hedef alarak patlatmaya çalışacaksınız. Düşman uçakları sandığınız kadar yavaş ilerlemiyor.Çok hızlı uçup hedef edilcek bir noktaya bile varmıyor. Ama siz akıllı çocuklar bunun üstesinden gelebilirsiniz.





Uçak Savaşı Oyunu



11 Ağustos 2012 Cumartesi

Korsan Oyunu






Korsanlar hazineye ulaşmak için yeni bir yöntem deniyorlar. Hazineyi alabilmek için ise ona bir tane altın ulaştırmak zorundalar. Sizin göreviniz korsanlara yardımcı olmak ve altınları hazineye atmaktır. BAzı yerlerde bombalar patlatarak korsanların altınları hazineye daha kolay ulaştırmalarını sağlamalısınız. Play butonuna basarak oyunumuza başlayabilir, bölümde başarılı olduğunuzda Next Level butonuna basıp oyuna başlayın. Mouse yardımı ile ise altınların yön ve hız ayarlarını yapabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Korsan Oyunu



9 Ağustos 2012 Perşembe

Grup Hepsi 3 Oyunu






Game.Gen.Tr de en güzel ve en yeni oyunları sizler için yayınlamaya devam ediyoruz.Grup hepsinin çok güzel yapboz oyunu sizlerle.Herkese iyi eğlenceler.





Grup Hepsi 3 Oyunu



8 Ağustos 2012 Çarşamba

Kizi Oyunu






Kizi macera oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazılarına tıklıyoruz.Oyunda tankı YÖN TUŞLARI ile ilerletiyoruz.X ve Z tuşları  ile tankın ucundaki silahın yönünü belirliyoruz.SPACE(boşluk)tuşu ile ateş ediyoruz.Macera dolu bir oyun sizi bekliyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Kizi Oyunu



Çifte Telli Oyunu






Örümcek Adam´dan tanidigimiz oyun simdi türkce versiyonu ile bizlerle: CIFTE TELLI . AMAC: Tirmanarak en uzaga ulasmaya calis. Oyunun sonunda toplam SANIYE gözükecektir.





Çifte Telli Oyunu



7 Ağustos 2012 Salı

Kar Aracı Oyunu






Karlı yollarda ilerlemek için yapılmış olan aracı kullanmak artık sizin göreviniz. Oyunumuzda bu aracı kullanırken engelli ve patikalı yollarla karşılaşacaksınız. Aracınızın boyutuda devrilmeye çok müsait. Onu en iyi biçimde dengede tutup bitiş noktasına ulaştırmaya çalışın. Bunun içinde sağ ve sol yön tuşlarını kullanacaksınız. Arabayı hareket ettirmek için ileri geri yön tuşlarını kullanmanız yeterli olur. New game butonuna basarak açılan oyunda hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Kar Aracı Oyunu



6 Ağustos 2012 Pazartesi

Zombi Tamamla Oyunu






Zombinin parçalarından oluşan puzzle oyununda onların kollarını kafasını kollarını ve gövdesini yanyana getirin ve blokları yok edin onlarla puanları kazanın.Zeka Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Zombi Tamamla Oyunu



5 Ağustos 2012 Pazar

Yıldız Avcısı Oyunu






Start tıkla.. Sonra sağa sola hareket ederek. yildizlari topla.. vede yandaki kelimenin harflerinide yukarıdan yukarı ok tuşuna basarak toplayabilirsiniz... Play Again e tıklayıp yeniden oynayabilirsiniz..





Yıldız Avcısı Oyunu



3 Ağustos 2012 Cuma

Renkli Kokteyl Oyunu






Renkli ve süslü bir kokteyl hazırlamaya ne dersiniz?Oyun MOUSE ile oynanıyor.Eğer size gösterilen kokteyli belirli bir süre içerisinde yapmak isterseniz CHALLENGE MODE yazısına; eğer kendiniz süslemek isterseniz FREE MODE yazısına tıklıyorsunuz.





Renkli Kokteyl Oyunu