28 Eylül 2012 Cuma

İnsan Devirme Oyunu






İnsanlar kırılan tuğlalar ve taşların altında duruyorlar. Amacınız bu insanları elinize alacağınız dinamitlerle ve saatli bombalarla patlatmak. Oyunda tuğlalar için başka taşlar için başka bir bomba kullanacaksınız. Dinamitler tuğlalara değmeden patlatmazlar. Bu yüzden onları tuğlaların içine yerleştirmelisiniz. Mouse yardımı ile insanları devirebileceğiniz oyunumuzda play butonuna basarak oyuna başlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





İnsan Devirme Oyunu



27 Eylül 2012 Perşembe

Sinek Kov Oyunu






Sinek kov oyununda elinizde bir sinek ilacı ile sinek avına çıkacaksınız. Komik oyunlar arasında en güzel oyunlardan biri olan Sinek kovda Mouse yardımı kullanarak sinek ilacını kullanabilirsiniz. Klavyede bulunan yön tuşları karakterin hareket etmesini sağlayacaktır. İyi eğlenceler dileriz..





Sinek Kov Oyunu



Tuvaletten Kaçış Oyunu






Bu oyunda zekanızı zorlayarak kaçış planı yapıyorsunuz. Oyunda tuvalette kilitli kaldınız. çevredekileri ipuçlarını bularak tuvaletten kaçmaya çalışmalısınız. Oyun mouse ile oynanmaktadır ve başlatmak için Play(oyna) butonuna basmalısınız. İyi eğlenceler dileriz...





Tuvaletten Kaçış Oyunu



25 Eylül 2012 Salı

Alan Araba Yarışı Oyunu






Çizgi filmlerden tanıdığınız Alan şimdi karşınıza arkadaşları ile beraber oynayacağı yarışta çıkıyor. Sizlere sunulan araba ile engelli yollarda devrilmeden hareket etmeye çalışıyorsunuz. Oyunumuzda bunu yaparkende sadece ileri ve geri yön tuşlarının yardımı almanız yeterli oluyor. Play butonuna basarak açılan oyunda karakteri seçtikten sonra Go butonuna basacaksınız. Bu sayede oyuna giriş yapmış olursunuz. İyi eğlenceler dileriz..





Alan Araba Yarışı Oyunu



24 Eylül 2012 Pazartesi

Mantar Patlat Oyunu






START dedikten sonra karışık renkte dizilmiş mantarları patlatmak için siz alttan en az üç aynı renkte mantar bir araya gelecek şekilde mantarı fırlatmanız gerekiyor.Oyun oldukça eğlenceli ve görsel olarakta başarılı. Patlatma oyunları sevenler için oldukça güzel bir oyun sizleri bekliyor. İyi eğlenceler.





Mantar Patlat Oyunu



22 Eylül 2012 Cumartesi

Seyehata Gidiş Oyunu






Seyahate gitmek için hazırlanan güzel bayanın geçmesi gereken zorlu bir sınavı bulunmaktadır. Oyun başladıktan sonra yapmanız gereken, size verilen sürede aynı olan 3 veya üzeri ikonun yanyana veya altalta gelmesini sağlamak. Bu sayede sınavı başarılı bir şekilde geçebilirsiniz. Beceri oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Seyehata Gidiş Oyunu



Büyük Düello Oyunu






Büyük Düello





Büyük Düello Oyunu



Eğlenceli Basketbol Oyunu






Oyun ile ilgili açıklamaları geçmek için SKİP yazısına tıklıyoruz. Oyun sayfası karşınıza geldiğinde START yazısına tıklayacaksınız. Arkadaşları ile ormanda basketbol oynamak isteyen çocuğa yardım etmelisiniz. Topu mouse ile tutarak potaya doğru atacaksınız. Topu ne kadar çok atıp , sayı yaparsanız diğer bölüme ilerleme şansınız o kadar çok artar.





Eğlenceli Basketbol Oyunu



Helikopter Düello 2 Oyunu






Helikopter düello oyununun ikinci versiyonu olan bu oyunda yapmanız gereken birinci oyunda oldugu gibi size dogru gelen uçağı patlatmak. Fakat oda size ateş ediyor. Bu yüzden dikkatli olmanız şart. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) butonuna basarak oyunu başlatabilirsiniz. Oyunda klavyedeki yön tuşlarını kullanarak hareket edebilir Space(boşluk) butonu ile ateş edebilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz...





Helikopter Düello 2 Oyunu



21 Eylül 2012 Cuma

Hastane Odası Dekoru Oyunu






Hastane Odası Dekoru oyunu dekorasyon oyunudur.Oyuna başlamak için PLAY yazısına tıklıyoruz.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Oyunda SAĞ KÖŞEDEKİ KATEGORİDEN hastane odasında olabilecek malzemeleri dilediğimiz yere dekor ediyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Hastane Odası Dekoru Oyunu



Ben 10 Omnitrix Topla Oyunu






Kahramanımızla birlikte havadan yağan omnitrixleri toplamaya çalışacağız.Ben 10 Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Ben 10 Omnitrix Topla Oyunu



18 Eylül 2012 Salı

Çılgın Motorlar Oyunu






1. Play Now tıkla, AMAÇ: Rakibini vur ve öne geç. Soru işaretli kasaları al. Rakibini ateş ederek yok etmeye çalış, önde kalmaya çalış. Next Race tıklıyarak level geç. Tekrar oynamak için Play Again tıkla.





Çılgın Motorlar Oyunu



Malzeme Kamyonu Oyunu






Bu oyundaki amacınız malzeme kamyonunun taşıdığı yüklere zarar gelmicek ve onların düşürmeden depoya ulaştırmak. Diğer yük taşıma oyunlarında olduğu gibi dengenizi korumak çok öenmli. Sağ vce sol yön tuşlarını kullanarak dengeniz korurken, ilerlerlemek ve geri gelmek içinde yukarı ve aşağı yön tuşlarını kullanmalısınız. Oyun yüklendikten sonra Play(oyna) tuşuna tıklayarak oyunu başlatabilirsiniz. İyi eğlenceler





Malzeme Kamyonu Oyunu



17 Eylül 2012 Pazartesi

Erkek Güzeli Oyunu






Her zaman kızlara makyaj yapıyoruz. Bu sefer ise bir erkek modele makyaj uygulaması ve giysi-aksesuar seçimi ile farklı bir boyutta tasarım yapıyoruz. Oyundaki modeli en şık ve en yakışıklı şekilde tasarlayın. İyi eğlenceler dileriz.





Erkek Güzeli Oyunu



Bal Satma Oyunu






Bu zevkli oyunda bir bal çiftliğiniz var, çiçekleriniz arınız ve arı kovanınız. İlk önce arının çiçekten bal alacak, daha sonra onları kovana koyacak, en son olarakta kovandan şekillere bal koyacaksınız. Size müşteriler istedikleri şekilleri söyleyecekler sizde onlara o şekilleri hazırlayacaksınız. Oyun yüklendikten sonra Play butonuna basıp oyuna başlayın. İyi eğlenceler dileriz..





Bal Satma Oyunu



Bingo Oyunu






Bingo oyunu oynayabileceğiniz en iyi zeka oyunlarından biridir. Size verilecek olan ortamlardaki gizli sayıları, şifreleri bulmaya çalışıyorsunuz. Bunun için mouse yardımı alabilirsiniz. Her bölümde mouse kullanmanız yeterli olur. Oyunumuzda sizden sadece hızlı olmanız ve bölümleri geçmeniz istenmektedir. Bu zevkli zeka oyunumuza başlamak için play butonuna basmanız yeterli olur. Hepinize iyi eğlenceler dileriz..





Bingo Oyunu



Şirin Yüzler Oyunu






Şirin Yüzler oyunu MOUSE ile oynanıyor.Birbirinden değişi ve şirin yüzler yaratabilir,kızımızın kıyafet ve saç stillerini dilediğiniz gibi seçebilirsiniz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Şirin Yüzler Oyunu



15 Eylül 2012 Cumartesi

Woody Wood Giydir Oyunu






Sevimli çizgi film kahramanı Woody Wood en güzel en şirin kıyafetlerini giymek için sizden yardım bekliyor:)Oyun MOUSE ile oynanıyor.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Woody Wood Giydir Oyunu



13 Eylül 2012 Perşembe

Cadılar Bayramı Kıyafetleri Oyunu






Cadılar Bayramı kıyafetlerini güzel minik kızın üstünde görün. Çok eğlenceli olan oyunda kızın üzerine mouse yardımıyla kıyafetleri yerleştirin ve onu en iyi kıyafeti bulun. Kıyafetleri değiştirmek için mouse ile kıyafeti kızın üstünden yerine sürükleyebilirsiniz. İyi eğlenceler





Cadılar Bayramı Kıyafetleri Oyunu



12 Eylül 2012 Çarşamba

Masa Hokeyi Oyunu






Masa hokeyi tutkunlarına özel, hoş bir oyun... Önce kahramanınızı seçin, sonra da oyuna başlayın.





Masa Hokeyi Oyunu



Bileklik Yap Oyunu






Kendinize ait bir bileklik tasarlamak ister misiniz? Size bilekliklerin şekilleri veriliyor. Siz bu şekillere desen veya renk yapıştırıp daha güzel görünmelerini sağlayacaksınız. Çeşitli taşları da kullanarak bilekliğinizi daha ışıltılı hale getirebilirsiniz. Play butonuna basarak açılan oyunumuzda sadece mouse yardımı ile kontrolleri sağlayabilirsiniz. İyi eğlenceler dileriz..





Bileklik Yap Oyunu



Hamile Giysileri 2 Oyunu






Hamile Giysileri 2 oyunu giydirme oyunudur.Oyun MOUSE ile oynanıyor.Birbirinden güzel hamile kıyafetlerinden seçimlerimizi yapıyoruz ve SOL ÜST KÖŞEDEKİ SHOW yazısına tıklıyoruz.
Kanal D Oyunları İyi Eğlenceler Diler:)





Hamile Giysileri 2 Oyunu



Flüt Çal Oyunu






Flütümüzle notaları kullanarak birbirinden güzel parçalar yapıp sonra parçamızı dinleyeceğiz.Müzik Oyunları sitesi Game.Gen.TR iyi eğlenceler diler.





Flüt Çal Oyunu



11 Eylül 2012 Salı

3D Beceri Oyunu






3D beceri oyununda kızgın kirpiler köylerini dağıtan ayılara karşı çok sinirli. Güzel yaşantılarını ezip geçen bu ayılara ders vermek istiyorlar. Bu nedenle en çok dikeni bulanan kirpileri ona zarar vermek için kullanıyorlar. Sizinde göreviniz bu kirpileri ayılara yollayarak onların yok olmasını sağlamak. Oyun içerisinde bütün görseller 3 boyutludur. Bu nedenle oyunu daha çok sevecek ve bağımlısı olacaksınız:) Oyunda karşı tarafa kirpileri yollamak biraz zor. İlk olarak onların hizalamalarını yapacaksınız. Daha sonra onları paraşütlendirerek ayıların üzerilerine düşmelerini sağlıyorsunuz. Bölümler ilerledikçe de oyunun bölümleri daha zor bir hale geliyor. Karakterlerinizi kontrol etmek ve ayılara ders vermek için mouse yardımı almanız yeterlidir. Oyunu oynamak için de Play now butonuna basmanız yeterli olacaktır. Bölüm seçmeyi de unutmamalısınız. İyi eğlenceler dileriz..





3D Beceri Oyunu